AVHÄMTNING LUNCH

 

Vi erbjuder färdiga lunchlådor för avhämtning.

Vid större beställningar kan vi erbjuda leverans.

Lunchpris 109:-

(inkl. sallad och bröd)

 

Tel: 08 652 60 88

Lunch öppettider 

Må-fre 10:30-15:00

Vi tar även Swish

1235350483

Välkomna!

 

 

 

 

 

 

Vi serverar lunch och middag av högsta kvalité och med de bästa råvarorna. Om ni har speciella önskemål så är det bara att prata med din kypare om det går att lösa. 

Smaklig måltid! 

  • Wix Facebook page
  • Trip Advisor Social Icon
  • Instagram Social Icon

Ladda ner vår lunchmeny här!

                     LUNCHMENY vecka 49

120:-

Bröd, smör, salladsbuffé, mineralvatten och kaffe ingår   

       Lunch serveras måndag-fredag 10:30-15:00      

                                                              MÅNDAG   

Kött: Tandorikryddat kycklingbröst med gurkyoghurt och ris. (G)

Fisk: Kokt koljafilé med vitvin- och purjolökssås, räkor och kokt potatis. (G)

Pasta: Pasta penne med salciccia, kapris, tomat och grädde.

Dagens vegetarisk: Krämig potatis- och purjolökssoppa med vitlöksbröd.

Caesarsallad kyckling: Med kyckling och bacon.  

Caesarsallad halloumi: Med halloumi och grillade grönsaker.

Caesarsallad special (149): Med kyckling, bacon, halloumi och grillade grönsaker.

Veckans tips (189:-) Entrecote med rödvinssås, vitlöksfrästa champinjoner och pommes. (G,L)

                              TISDAG                                                   

Kött: Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka och potatismos.

Fisk: Pocherad torskfilé med dill- och kräftsås, bladspenat och kokt potatis. (G)  

Pasta: Pasta penne med kyckling, rödvin, dijon, broccoli och grädde.

Dagens vegetarisk: Krämig potatis- och purjolökssoppa med vitlöksbröd.

Caesarsallad kyckling: Med kyckling och bacon.  

Caesarsallad halloumi: Med halloumi och grillade grönsaker.

Caesarsallad special (149): Med kyckling, bacon, halloumi och grillade grönsaker.

Veckans tips (189:-) Entrecote med rödvinssås, vitlöksfrästa champinjoner och pommes. (G,L

                                                                

                                                              ONSDAG

Kött: Schnitzel med rödvinssky, tartarsås och stekt potatis. (L)

Fisk: Örtbakad sejrygg med smörslungade champinjoner, citronsmör och kokt potatis. (G)

Pasta: Pasta Indiana (räkor, curry, saffran, chili och grädde).

Dagens vegetarisk: Krämig potatis- och purjolökssoppa med vitlöksbröd.

Caesarsallad kyckling: Med kyckling och bacon.  

Caesarsallad halloumi: Med halloumi och grillade grönsaker.

Caesarsallad special (149): Med kyckling, bacon, halloumi och grillade grönsaker.

Veckans tips (189:-) Entrecote med rödvinssås, vitlöksfrästa champinjoner och pommes. (G,L)

                                                                    

                                                              TORSDAG
Kött: Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, skirat smör och potatismos.    

Fisk: Sweetchilibakad laxfilé med rödbetshollandaise och kokt potatis. (G,L)

Pasta: Pasta penne med fläskfilé, vitlök, chili, bladspenat och tomat. (L)

Dagens vegetarisk: Krämig potatis- och purjolökssoppa med vitlöksbröd.

Caesarsallad kyckling: Med kyckling och bacon.  

Caesarsallad halloumi: Med halloumi och grillade grönsaker.

Caesarsallad special (149): Med kyckling, bacon, halloumi och grillade grönsaker.

Veckans tips (189:-) Entrecote med rödvinssås, vitlöksfrästa champinjoner och pommes. (G,L)

                                                                  

                                                                 FREDAG                            

Kött: Biff minute med grönpepparbearnaise och råstekt potatis. (G,L)       

Fisk: Fisk- och skaldjursgryta med aioli. (G,L)

Pasta: Spenat- och ricottafyllda cannellonis med tomatsky och liten tomat- och spenatsallad.

Dagens vegetarisk: Krämig potatis- och purjolökssoppa med vitlöksbröd.

Caesarsallad kyckling: Med kyckling och bacon.  

Caesarsallad halloumi: Med halloumi och grillade grönsaker.

Caesarsallad special (149): Med kyckling, bacon, halloumi och grillade grönsaker.

Veckans tips (189:-) Entrecote med rödvinssås, vitlöksfrästa champinjoner och pommes. (G,L)

G= Tillagas utan gluten

L= Tillagas utan laktos

Kära gäster, om ni har önskemål om specialkost, tveka inte att fråga oss om det går att lösa.