
A LA CARTE
Fördrink
Long drinks 5cl. 125:-
Gin Tonic
Gordon's Gin, tonic, citron
Cuba Libre
Vodka, Coca Cola, lime
Rasberry Passion
Vodka, passionsfruktsjuice, sockerlag, hallon
Fidel Castro
Mörkrom, ginger ale, lime
Vodka Russian
Vodka, Russian
P2 Royal
Vanilj vodka, Apple Sourz, sprite, cava
Cocktails 5cl 139:-
Mojito
Ljus rom, mynta, lime, soda, sockerlag, krossad is
Dry Martini
Gin, Martini Dry, citronskal, oliv
Boulevardier
Rittenhouse Rye, Antica Formula, Campari
Smokey Margarita
San Cosme, Mezcal, Cointreau, lime
Whiskey Sour
Maker's Mark, citron, sockerlag, äggvita
Last Word
Hernö Gin, Grön Chartreuse, lime
Hendrik's Tonic
Hendrick's gin, tonic, gurka, svartpeppar.
Förrätter
Toast Skagen - Handskalade räkor i dillmajonnäs, serveras på 115:-
grillat lantbröd, toppat med löjrom)
Vintips: Caldora Pinot Grigio (vitt, Italien) Glas 95:- 1/1 365:-
Klassisk Carpaccio - På tunt skivad oxfilé med olivolja, ruccola, parmesan 119:-
och tryffelmajonäs.
Vintips: Giesen Estate Pinot Noir (rött, Nya Zeeland) Glas 115:- 1/1 439:-
Burrata - Ruccola, soltorkade tomater, fikonbalsamico och olivolja 119:-
valnötter och honung.
Vintips: Solitär Riesling Trocken (vitt, Tyskland) Glas 98:- 1/1 379:-
Charkbricka - Utvalda charkuterier severs med Parmegiano_reggiano,
pickels och oliver 159:-
Vintips: Pure Malbec (rött, Argentina) Glas 105:- 1/1 405:-
Vitlök- och chilifrästa scampi - Serveras med ailoi och lime. 109:-
Vintips: Solitär Riesling Trocken (vitt, Tyskland) Glas 98:- 1/1 379-
Varmrätter
Fisk
Halstrad tonfisk - Med sparrisrisotto, ruccola, granatäpple och gremolata. 229:-
Vintips: Domaine Louis Moreau Petit Chablis (vitt, Frankrike) Glas 119- 1/1 465:-
Rödingfilé - Med kräftstjärtsrisotto och vitvinssås. 235:-
Vintips: 875m Chardonnay (vitt, Spanien) Glas 95:- 1/1 365:-
Cajunsotad laxfilé - Med ljummen potatissallad och dijon- och honungsvinegrette. 209:-
Vintips: Caldora Pinot Grigio (vitt, Italien) Glas 95:- 1/1 365:-
Vasastans fisk- och skaldjursgryta - Serveras med aioli. 198:-
Vintips: Coteaux D´Aix en Provence EKO (rosé, Frankrike) Glas 98- 1/1 379:-
Pasta Linguine - Med scampi, basilika, chili, vitlök, vitt vin, tomat och grädde,
toppad med parmesan. 189:-
Vintips: Solitär Riesling Trocken (vitt, Tyskland) Glas 95:- 1/1 365:-
Kött
Tournedos (oxfilé) - Med gräddkokta kantareller, rödvinssky
serveras med potatisgratäng 279:-
Vintips: Artesis Côtes du Rhône rouge (rött, Frankrike) Glas 109:- 1/1 420:-
Hängmörad Black Angus Entrecôte - Med rödvinsky, chilibea och pommes frites. 279:-
Vintips: Pure Malbec (rött, Argentina) Glas 105:- 1/1 405:-
Lammytterfilé Provencale - Med tryffel-och balsamicokräm, sparris och
råstekt potatis. 269:-
Vintips: Torre Del Falasco Valpolicella Ripasso (rött, Italien) Glas 125:- 1/1 479:-
Pasta Linguine - med oxfilé, lök, dijonsenap, grädde, skogschampinjoner,
rödvinssky och parmesan. 189:-
Vintips: Carodorum Roble (rött, Spanien) Glas 89:- 1/1 339:-
Vegetarisk
Pasta Linguine - Med tomatsås, grönsaker och parmesan. 185:-
Vintips: Artesis Côtes du Rhône rouge (rött, Frankrike)Vintips: Glas 109:- 1/1 420:-
Lättstekt halloumi - Med skogschampinjonsrisotto, grillade grönsaker 185:-
och parmesan.
Vintips: Giesen Estate Pinot Noir (rött, Nya Zeeland) Glas 115:- 1/1 439:-
Sallader
Caesarsallad med majskycklingfilé och bacon. 185:-
Caesarsallad med vitlök och chilifrästa scampi. 185:-
Caesarsallad med grillade grönsaker och halloumi. 185:-
Barmeny
Charkbricka (varierande charkuterier, Parmigiano-Reggiano och oliver) 159:-
Kalamata Oliver 35:-
Sideorder
Pommes frites 45:-
Blandsallad 45:-
Meny för de små (Endast barn)
Pasta linguine med köttbullar och gräddsås 79:-
Oxfilémedaljong med bearnaise och pommes frites 98:-
Pannkakor med sylt och grädde 69:-
Desserter
Chokladfondant med vaniljglass. 95:-
Vaniljglass med chokladsås och grädde. 89:-
Vaniljpannacotta 95:-
Hemmas chockladtryffel. 39:-
Veckans sorbet 89:-
Drycker
Kaffedrinkar
5cl 125:- Irish Coffee
Baileys Coffee
Café Dom
Alkoholfritt
Läsk/Juice/Lättöl 29:-
Alkoholfri öl 42:-
Kaffe 28:-
Espresso enkel 18:-
Espresso dubbel 25:-
Cappuccino 32:-
Kaffe Latte 34:-
Drinks
5cl. 125:-
Mojito
Rasberry Passion
Whiskey Sour
Lynchburg Lemonade
Dry Martini
Fidel Castro
Amaretto Sour
Hendrick's Tonic
Cosmopolitan
Margarita
Starters
Traditional Swedish Skagen toast (shrimps, dill, mayonnaise, grilled bread, 115:-
topped with whitefish caviar)
Wine suggestion: Caldora Pinot Grigio (white,Italy) Glass 95:- 1/1 365:-
Carpaccio on thinly sliced beef fillet with olive oil, arugula, parmesan and 119:-
truffle mayonnaise.
Wine suggestion: Giesen Estate Pinot Noir (red, New Zealand) Glass 109:- 1/1 420:-
Chévre chaud on salad bed with beets, walnuts and honey. 109:-
Wine suggestion: Solitär Riesling Trocken( white, Germany) Glass 95:- 1/1 365:-
Charcuterie Board with assorted charcuteries served with Parmegiano- 159:-
Reggiano, pickles and olives.
Wine suggestion: Pure Malbec (red, Argentina) Glass 99:- 1/1 395:-
Main courses
Fish
Broiled tuna with asparagus risotto, arugula and pomegranate. 229:-
Wine suggestion: Caldora Pinot Grigio (white,Italy) Glass 95:- 1/1 365:-
Char fillet frutti di mare (pasta, mussels, shrimp, tomato and white wine) 235:-
Wine suggestion: Domaine Louis Moreau Petit Chablis (white, France) Glass 119:- 1/1 465:-
Cajun blackened fillet of salmon, served with lukewarm potato salad with dijon 209:-
and honey vinaigrette.


